Janine

14484799_640148102830679_3300858265019142869_n-1
Mijn naam is Janine Muijlkens (1967). Ik deel via deze website mijn eigen verhaal over de vier elementenleer, zodat ook jij via dit eenvoudige duidingsmodel, de kracht in jezelf ontdekt, aanboort en inzet. Want mensen die in hun kracht staan, schitteren. Ze versterken niet alleen zichzelf maar ook hun relatie, het gezin waar ze deel van uitmaken of de organisatie waar ze voor werken.

Naast communicatieadviseur en lifecoach ben ik ervaringsdeskundige. Ik heb veel last gehad van weinig eigenwaarde en geen zelfvertrouwen. Twee heftige burnouts zetten mijn wereld op de kop. Maar het ging niet om de keren dat ik viel maar vooral dat ik opstond. Dat laatste gun ik jou ook!

Inmiddels ben ik zelf vele mooie levenslessen verder en heb ik naast een HBO-diploma op het gebied van Nederlands en Engels, Communicatie en Publiciteit ook een Post HBO-diploma als Coach. Verder ben ik adviseur op het gebied van Voeding, Gezondheid en Levenswijze. Daarnaast ben ik gediplomeerd Bach bloesemtherapeut, Reikimaster en lees ik gezichten. Voor dat laatste heb ik van 2004 tot en met 2009 gestudeerd bij psychognoom, gelaat- en schedelexpert Anette Muller (2010).  Psychognomie is een snelle methode om een karakteranalyse van iemand te maken aan de hand van uiterlijke kenmerken. Er wordt voornamelijk naar het gezicht en de schedelvorm gekeken. Aan het gelaat en uiterlijk van iemand is bijvoorbeeld te zien welke kwaliteiten deze persoon bezit.

Voor mijn CV, verwijs ik je naar mijn profiel op LinkedIn

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.